FORGOT YOUR DETAILS?

Kast op maat laten maken?

Kast op maat laten maken? Maatwerk kasten van de hoogste kwaliteit vind je bij Nelson! Wij zijn Nelson, een bekend en rijk uitgerust kastenmerk.

 

Volledig afgestemd op het dagelijkse gebruik. Dat is het voordeel van Nelson maatwerkkasten. Nelson komt graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen, of plan een bezoek aan onze showroom.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha
Evert SchaefferEvert Schaeffer
09:23 03 Mar 23
Zeer professioneel bedrijf. Van ontwerp tot plaatsen. Vriendelijk personeel, bij ontwerpen geen moeite te veel om onze wensen vorm te geven. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang en afspraken worden nagekomen. Ook de mannen die kwamen plaatsen was geen moeite teveel. Gingen pas weg toen ook de elektra aansluiting in de kast geregeld was en dat bleek een hele klus door fout in aanleg van onze stopcontacten. Kortom een aanrader. Het resultaat mag er zijn. Sijmen en personeel, bedankt!
Simon VenemaSimon Venema
19:18 16 Jan 23
Fantastisch bedrijf, goede voorlichting en ontwerp.Mooie producten en prima kwaliteit. Professionele installatie.Bedrijf denkt met je mee.Wij hebben een prachtige bijkeuken kastenwand laten maken. Zijn er erg blij mee
Chayenne vDChayenne vD
17:21 12 Jan 23
Wij hebben een hele mooie kast voor onze bijkeuken laten ontwerpen. Wij zijn erg blij met de kast en de service.
Janneke JonkersJanneke Jonkers
20:37 15 Dec 22
Nelson heeft een prachtige garderobekast bij ons geplaatst. Communicatie vooraf was helder en duidelijk. Mooie en duidelijke tekeningen gekregen van de kast, zodat je precies wist hoe het eruit zou komen te zien. Al met al zeer tevreden!
Karin HulstKarin Hulst
15:26 04 Nov 20
Een hele tijd terug zijn we op zaterdagmorgen bij Sijmen langs geweest. Hij nam de hele ochtend de tijd voor ons en gaf ons een heel goed beeld van de mogelijkheden door in zijn 3D-programma alles uit te tekenen. Hij liet diverse materialen zien en was heel geduldig. Pas een paar weken later wist ik wat ik precies wilde en vervolgens maakte Sijmen opnieuw een ontwerp. Echt super fijn dat hij zo flexibel meedacht en geduldig is. Gedurende het hele proces was hij duidelijk in de communicatie en over bijvoorbeeld de levertijd. Hij heeft de kast zelf gezet en we zijn echt heel blij met de kast en de service. Wat ons betreft is Nelson een dikke aanrader!
js_loader

Hoogstaande kwaliteit, ruimste aanbod en scherpe prijzen

Voor het echte maatwerk met ongedachte mogelijkheden,

 • Ruim 70 melamine kleuren
 • Meer dan 50 3D laminaat kleuren
 • Prachtige glassoorten
 • Van werkplek tot mega inloopkast
 • Hollandse super kwaliteit

Gratis 3D-ontwerp

Met onze Nelson planner maken wij snel een realistisch ontwerp voor u. Zo ziet u gelijk het resultaat van uw wensen of ideeën.

 • Kledingkasten op maat
 • Boekenkasten op maat
 • Lowboards
 • Open kasten
 • Inloopkasten
 • Vintage kasten
 • Schuifwanden
 • Inbouwkasten

Snelle levering en perfecte service

Natuurlijk staan we na de aankoop ook voor u klaar, met een zo snel mogelijke levering en een duidelijke communicatie.

 • Wij stemmen de levering precies met u af
 • Eerstelijnshulp bij zelf monteren
 • 10 jaar garantie op onderdelen
 • Eventuele service wordt met voorrang behandeld
?

WIE IS NELSON

Nelson is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kasten op maat en meubels op maat. Onze levering vindt plaats via geselecteerde dealers.

Bij Nelson kasten op maat ontvangt u:

- Een realistisch en levensecht 3D-ontwerp

- Persoonlijke aandacht en controle

- Een uniek meubelstuk voor u op maat gemaakt.

Ons supportteam staat voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Wilt u meer informatie of loopt u tegen problemen aan? Zij helpen u!

Wij beloven u de laagste-prijsgarantie voor hetzelfde product. Neem voor meer informatie contact met ons op voor een (tegen)offerte.

Een kijkje in ons recent geleverde werk.

ons werkprocesin 3 stappen

Als u samen met uw adviseur de kast op maat uittekent, bereiden wij op de achtergrond het fabricageproces alvast voor. Deze methode verkort de levering en minimaliseert menselijke fouten.

Teken & ontwerp

Ontwerp en teken samen met een van onze adviseurs uw droomkast

Bestel & bewonder

Print een prachtige 3D-foto van uw ontwerp, 'What you see, is what you get'

4-5 weekjes

Na vier tot vijf weken komen wij langs om uw kast te monteren of u kunt zelf aan de slag.

TOP